۳۰ / تير / ۱۴۰۴ - 21 July 2025
19:20
کد خبر : 9699049
۱۱:۲۶

۱۴۰۴/۰۴/۲۸

افشای جنایات اسرائیل ضرورت جهانی برای مقابله با استکبار است 

فرمانده سپاه قدس گیلان، با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در ایران گفت: افشای گسترده این جنایات برای بیداری جهانی ضروری است

افشای جنایات اسرائیل ضرورت جهانی برای مقابله با استکبار است 

به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان ،سرتیپ دوم پاسدار حمید دامغانی صبح امروز در نشستی با کارکنان سپاه ناحیه شهرستان رودسر با گرامیداشت شهدای اقتدار از جنایات اخیر رژیم صهیونیستی گفت و اظهار کرد:خوی وحشی‌گری این رژیم در کشتار بی‌رحمانه زنان و کودکان از چهره واقعی استکبار جهانی پرده برداشته است.

فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه صهیونیست‌ها از هیچ جنایتی فروگذار نمی‌کنند،افزود: بمباران مراکز درمانی، مدارس و خانه‌های مردم بی‌دفاع ، تنها بخشی از کارنامه خونین این رژیم سفاک است.

وی با تاکید بر اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به جهاد تبیین داریم تا جهانیان با چهره واقعی رژیم صهیونیستی آشنا شوند گفت: رسانه‌های غربی با سانسور گسترده اخبار، تلاش می‌کنند افکار عمومی را از حقیقت فاجعه انسانی در غزه منحرف کنند.

سرتیپ دوم پاسدار دامغانی با بیان اینکه باید با روایتگری دقیق و شفاف، ماهیت ضدانسانی رژیم صهیونیستی افشا شود، گفت:نسل‌های آینده باید بدانند که حق‌طلبی و ایستادگی، تنها راه مقابله با ظلم و اشغالگری است.

وی اقدام نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در تاریخ مقاومت ایران را نقطه عطف دانست و گفت: رزمندگان با اتکا به ایمان، اراده و تجهیزات بومی در دل تحریم‌ها توانستند هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی را در هم بشکنند.

فرمانده سپاه قدس گیلان افزود: ملت‌های آزاده جهان نباید در برابر این جنایات سکوت کنند و با حمایت از جبهه مقاومت، در مسیر تحقق آزادی قدس شریف گام بردارند.

هما اکبری
خبرنگار: هما اکبری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید